In Nederland, geen verzendkosten vanaf €100,00 incl. BTW. I.v.m. drukte bij koeriersdiensten, kan de levertijd langer zijn dan normaal.

Waar is massageolie goed voor?

Een massageolie wordt tijdens massages gebruikt zodat er geen stroefheid op de huid ontstaat. Door het gebruik van massageolie kun je de spieren masseren zonder dat de huid gaat irriteren. De oliën die in de massageolie zitten helpen de huid regenereren en hydrateren. Er wordt als het ware een beschermend laagje aangebracht.

De kwaliteit van de olie wordt bepaald door de ingrediënten. Een goede massageolie wordt namelijk niet te snel in de huid opgenomen. Ook mag de olie niet kleven en niet een te sterke geur hebben. Dit kan namelijk erg vervelend zijn als masseur.

Goede ingrediënten voor massageolie zijn bijvoorbeeld druivenpitolie en amandelolie. Je hebt zoete amandelolie en bittere amandelolie. Bittere amandelolie kan beter niet gebruikt worden aangezien het amydgaline kan bevatten waaruit blauwzuur kan worden vrijgemaakt. Zoete amandelolie is wel geschikt als massageolie. Deze olie wordt goed opgenomen door de huid. Ook is het erg verzorgend.

Om de olie een fijne geur te geven kan er een etherische olie of parfumolie worden toegevoegd. Een etherische olie mag nooit onverdund op de huid worden aangebracht. Etherische olien komen voor uit stoomdistillatie of koude persing. En een parfumolie is synthetisch samengesteld waarmee een geur wordt nagebootst.

Etherische olien zijn gewonnen uit allerlei delen van bepaalde planten. Van de bloemen en blader tot de wotels, zaden en soms ook het hars of hout. Deze olie is ook helemaal natuurlijk in tegenstelling tot parfumolie.

Onze Body in Balance massageolie is een voedende, vochtregulerende olie met een rustgevende werking voor lichaam en geest. Dit product kan ook gebruikt worden als huidverzorgende olie voor de zeer droge huid. Deze olie is geschikt voor alle huidtypen en irriteert niet. Ook is de olie reukloos en pH neutraal. Body in Balance massageolie wordt verkocht als 5 liter can, 500 ml fles of 200 ml flesje.

Heb je meer vragen of wil je meer weten over massageolie? Neem dan contact met ons op via: info@asha.nl

 

Blijf verbonden

Meer updates

Wishlist 0
Continue Shopping
0
  0
  Uw Winkelwagen
  Uw winkelwagentje is leegTerug naar de winkel
   Verzending berekenen
   Coupon toepassen