Over Asha Direct

Asha International is al meer dan 20 jaar International bekend om haar specifieke product portfolio aan persoonlijke verzorgingsmiddelen, hygiënische artikelen en paramedische hulpmiddelen. Naast het verhandelen van producten is Asha International ook uitgegroeid tot producent van verschillende bekende merken als Euroglider, Beppy, Europharma, Body in Balance, Héros, Soft & Tender en Beffy. Doordat Asha International over een eigen productieomgeving bezit, kan er snel ingespeeld worden op de vraag van de klant. Door het innovatie- en productontwikkelingsteam wordt er continue gewerkt aan het innoveren van het huidige gamma van producten, maar is ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om haar productportfolio uit te breiden.  

Samen met onze gebruikers worden er regelmatig testpanels samengesteld om de kwaliteit van de producten hoog te houden. Tevens wordt er steeds gekeken hoe er duurzamer geproduceerd kan worden.

Asha International staat voor duidelijk advies, hoge kwaliteit, directe levering en snelle service voor al onze afnemers. Om aan deze standaard te kunnen voldoen handelt Asha International volgens de strenge Internationale normen voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hierdoor voldoen we aan de relevante ISO- en EDANA normen en zijn o.a. onze glijmiddelen en condooms CE-gecertificeerd.