In Nederland, geen verzendkosten vanaf €100,00 incl. BTW. I.v.m. drukte bij koeriersdiensten, kan de levertijd langer zijn dan normaal.

Hoeveel kosten condooms?

Wanneer je een condoom aanschaft doe je dit, omdat dit je beschermt tegen SOA’s en tegen zwangerschap. Maar als je online en in winkels verschillende merken condooms met elkaar vergelijkt, dan zie je veel prijsverschil. Het prijsverschil per condoom heeft vooral met marketing te maken.

Een condoom is een medisch hulpmiddel en vallen in de klasse IIb. Alle condooms moeten dan ook een CE-markering hebben. Een goedkopere condoom voldoet dus aan dezelfde eisen als een duurdere condoom. Bij een bekend merk betaal je vooral mee aan de marketingkosten. Doordat het bekende merk deze marketingkosten doorberekend aan de klant, denken veel klanten dat deze condooms van betere kwaliteit zijn.

Onze bestseller is tevens onze goedkoopste condoom! De Eurogliders zijn is verschillende verpakkingseenheden verkrijgbaar: 12×12 stuks, 144 stuks en 1008 stuks. Heb je liever een merk met een iets groter condoom ga dan voor de 72 stuks Beppy condooms van 56mm.

Kortom wil jij betalen voor marketing of betaal je liever voor een goed condoom?

Blijf verbonden

Meer updates

Wishlist 0
Continue Shopping
0
  0
  Uw Winkelwagen
  Uw winkelwagentje is leegTerug naar de winkel
   Verzending berekenen
   Coupon toepassen